Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

PALMOLIVE

Palmolive erbjuder deodoranter som passar hela familjen. Produkterna passar alla åldrar och alla kön. Visste du att Palmolive är ett varumärke från Colgate-Palmolive som är välkänt över hela världen? Du kanske känner igenom det mest genom kroppsvård. Vi har bland annat deodoranter från Palmolive. Se utbudet nedan!

Läs mer

Varför ska jag använda Palmolive’s deodorant?

Palmolive har förmånliga priser i kombination med kvalitativa produkter. Det har gjort Palmolive till ett internationellt uppskattat varumärke. Så är du ute efter en deo av bra kvalité till ett bra pris? Testa någon av Palmolive’s deodoranter! Dels har vi PALMOLIVE Aromatherapy Happyful Deo-roll som är berikad med naturliga, eteriska oljor och extrakt av bergamott, grapefrukt och apelsinblommor. Den ger ett effektivt skydd mot lukt och svettning i hela 48 timmar, så du kan känna dig lugn. Deodoranten kan så klart användas av båda könen, men är du ute efter en deodorant med en mer traditionell, manlig doft så tycker vi du ska testa PALMOLIVE For Men Sport Deo-roll. Den har en fräsch maskulin doft som stärker ditt självförtroende.

Hur fungerar egentligen en deodorant?

Deodoranten har använts av människan under en väldigt lång tid, redan de gamla egyptierna uppfann en form av deodorant för att lukta gott. Dagens deodoranter innehåller ofta antiperspirant för att begränsa svettning. Det verksamma ämnet i antiperspirant är oftast något som heter aluminiumklorid. Det är en kemisk förening av aluminium och klor. Den fungerar genom att de verksamma ämnena reagerar med proteinerna i svetten och bildar en propp i hudens yttersta lager. De täpper därmed svettkörtlarnas öppningar med resultatet av svetten inte kan passera ut genom huden. När kroppen sedan känner att svettkörteln är tilltäppt så stängs svettningarna av. Visst är det häftigt att det kan fungera? Det är en himla tur att deodoranten upptäcktes, det är många som nog inte skulle klara sig utan den.

Testa en av Palmolives deodoranter idag, de innehåller antiperspirant.  Se de olika deodoranterna ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden