Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Paris Hilton

Den första parfymen från Paris Hilton, Paris Hilton for Women, blev en succé. Idag är Paris Hilton parfymer många kvinnors första val. Här finner du parfym från Paris Hilton för henne och för honom. Frukt, blomst och undertoner av trä, mysk och citrus är typiska inslag i en Paris Hilton parfym!

Läs mer

En kvinnlig och sinnlig Paris Hilton parfym

Det råder inga tvivel om att Paris Hilton parfymer har en mycket kvinnlig inriktning. Dofterna marknadsförs med flaskor som fokuserar på kvinnliga former och på Paris Hilton själv. Färginslag av rött och rosa är frekventa.

En Paris Hilton parfym för henne är sinnlig och sensuell. Redan då du ser flaskan kan du få känslan av romantik och äventyr. Precis så som Paris tänkt sig då hon i samarbeten med kända parfymutvecklare som Yves Cassarm, Frank Voelkl, Honorine Blanc och Michelle DeFina har tagit fram sina dofter.

Hur doftar Paris Hilton parfymer?

Det märks att Paris Hilton parfymer är framtagna i samarbete med experter. Oavsett vilken parfym från Paris Hilton du väljer så får du ett spännande spektra av undertoner. Det börjar fruktigt och blommigt och bottnar sedan i noter av allt från krydda till citrus och trä.

I och med att Paris Hilton parfymer har många lager av doftinslag så ger de en intressant doftupplevelse som kan vara lite längre.

En Paris Hilton parfym passar när:

  • Du vill ha något lättsamt men personligt
  • Du vill ha en parfym för honom som matchar din
  • Du vill ha en varm doft för kalla vinterdagar
  • Du vill ha en blommig doft för att skynda på våren!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden