Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Piz Buin

Piz Buin har ända sedan 1946 erbjudit solskyddsprodukter, i form av solkrämer och sololjor. Piz Buin’s produkter ger både ett bra skydd för solen, förbättrar solbrännan och ger dig en vackert solbrun hud. Med en solkräm från Piz Buin kan du alltid känna dig säker under solens strålar! Kika in vårt utbud av Piz Buins produkter nedan!

Läs mer

Vad har Piz Buin för produkter?

Piz Buin är dedikerat just för att förstå konsumenternas behov och önskemål, för att kunna erbjuda det bästa solskyddet baserat på avancerad forskning i kombination med kosmetik och lyxig hudvård. Just därför vill vi på Hudvårdsguiden erbjuda deras produkter till er som kunder. I sortimentet finns en variation av olika solskyddsfaktorer, svalkande aftersun och sköna sololjor i praktiska pumpsprayflaskor.

Är du ute efter en solskyddsfaktor med SPF 15? Testa då Piz Buin Tan & Protect Lotion SPF 15. Det är en sollotion med teknologi som påskyndar hudens naturliga tanning-process (brukar kallas för “in vitro”). Solkrämen ger en naturligt brun färg snabbare jämfört med många andra solkrämer. Den förebygger även att du fjällar, vilket leder till en mer hållbar färg. Ingen tycker nog om de där vita fläckarna som blir när man fjällar. Är du istället ute efter en lite högre SPF, så som 30, kan vi rekommendera Piz Buin Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF 30. Den är till skillnad från den med solskyddsfaktor 15 en spray istället för en lotion. Det är en väldigt praktisk sprayflaska med en inbyggd låsfunktion, för en smidig applicering utan kladd.

Behöver man en särskild solfaktor till ansiktet?

Vi svarar helt klart ja på den frågan, detta med tanke på att huden i ansiktet är tunnare och har mindre celler än resten av kroppen. Solskyddsfaktor till ansiktet är anpassade till just ansiktet och den tunna huden vi har där. Solskyddsfaktor till ansiktet har ofta en högre solskyddsfaktor som SPF 30 eller 50. Om du föredrar en vanlig dagkräm med UV-filter istället för en särskild sollotion går det också bra - men Piz Buin Ultra Light Dry Touch Face Fluid SPF 30 är superbra för att skydda ditt ansikte från de starka solstrålarna. Även läpparna kräver ett eget skydd, testa deras läppbalsam!

Kolla in våra produkter från Piz Buin ovan och sola säkert!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden