Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Playboy

Märket Playboy har funnits på marknaden i över fem decennier och är känt över hela världen. Playboy är ju främst känt för sin tidning med omslag av vackra kvinnor, oftast avklädda dessutom. Men Playboy stannade inte där utan har idag både hudvård, skönhetsprodukter, kläder och framförallt dofter och parfymer, både för män och kvinnor. Vi på Hudvårdsguiden har ett stort utbud av Playboys dofter, allt för att du ska hitta just din favorit.

Läs mer

Playboy-historien

Ja, för att man ska förstå hur parfymerna kom till behöver man först förstå märket.  Märket har alltid stått för kvinnliga lockelser, ännu mer sexappeal och för 50-talets typiska mansdröm: Marilyn Monroe. För det var faktiskt hon som prydde omslaget på det första numret av Playboy och som även blev den första pinuppan som överhuvudtaget hamnade i på insidan av dörren till männens omklädningsskåp. Playboy föddes och därmed även ett av tidernas mest framgångsrika märken. Men som vi alla vet stannade inte utvecklingen av märket vid en tidning utan idag syns den kända bunny-loggan på alla tänkbara produkter, allt från kläder till parfymer, duschgel och mycket mer.

Våra olika playboy-dofter

Med ett tilltalande yttre och ännu härligare inre är våra utvalda Playboy dofter något över det vanliga. Såklart har vi tagit in dofter både för herr och dam så alla som vill lukta fantastiskt också kan få göra det. Parfymerna har lång hållbarhet på huden och har alla den klassiska Playboy-bunny loggan på sig. Vår Playboy Play It Wild For Her Edt 60 ml är en sensuell och fräsch doft för den sensuella kvinnan. Doften är av mandarin, päron och neroli. Vår manliga favorit är Playboy London Edt 100 ml, den har en doft som hyllar den charmiga engelska gentlemannen med sina drag av "bad guy" med nostalgiska signaturnoter från klassisk engelsk ros och cognac. Ett perfekt alternativ för alla killar där ute som är ute efter en klassiskt manlig doft.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden