Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

PRETTY WOMAN

Pretty Woman erbjuder en stor samling av nagellack. Märket kommer från New York, och startades år 2000. Med den senaste tekniken så producerar dem avancerade nagelprodukter som följer nuvarande skönhetstrender. I och med att Pretty Woman har en så pass hög produktkvalité så använder många nageldesigners Pretty Womans produkter på sina salonger. Pretty Woman levererar helt enkelt trendiga kvalitetsprodukter. Se produkterna nedan!


Läs mer

Vad finns det för produkter från Pretty Woman?

Vi har flera av Pretty Womans gellack, exempelvis PRETTY WOMAN gelogic nail polish Champange, som är i en fin beige/champagne-färg. Det finns även i svart och grönt. Dessa nagellack kan man faktiskt använda utan UV-lampa, så oroa dig inte, du behöver inte ha en UV-lampa hemma för att använda nagellacket. Dina naglar kommer få en otrolig glans efter användning, precis som på salong, fast hemma! Visst låter det bra? Glöm inte bort att även använda PRETTY WOMAN gelogic nail polish Titanium Top Coat. Det ska läggas på sist som ett topplack, för att behålla effekten så länge som möjligt. För att ta bort lacket sedan så kan du använda en vanlig remover.

Tips för målandet av ditt nagellack

Tycker du det är svårt att få till ett bra resultat när du målar naglarna? Ta hjälp av våra tips för att få till ett jämnt och snyggt resultat!

Se till att naglarna är rena innan du applicerar nagellack. Du kan rengöra dem med en nagellacksremover.

Var inte rädd för att måla utanför naglarna, det gör inget. Kommer det utanför så kan du ta bort det som hamnar på huden, innan lacket hunnit stelna. Har det hunnit stelna? Använd då en bomullspinne med lite remover på och ta försiktigt bort det.

Det kan lätt hända att man råkar stöta till lacket innan det hunnit torka ordentligt. Det lättaste sättet att då motverka de små jacken eller klumparna som kan uppstå är att använda sig av lite saliv eller vatten. Ta lite saliv på ditt finger och stryk lätt över jacket eller klumpen, så kommer ytan att jämnas till.

Införskaffa dig ett nagellack från Pretty Woman idag, se utbudet ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden