Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

PURITO

PURITO är ett koreanskt hudvårdsmärke vars namn står för engelskans “purify” (rena) och koreanskans “soil” (jord). Som du kan ana av namnet och dess betydelse så bryr sig PURITO mycket om miljön och strävar efter att alltid förbättra sina allergivänliga, kemikaliefria, kvalitativa och dessutom prisvärda produkter. Varför inte testa en ny produkt från PURITO; kanske en rengöring, ett serum eller en toner? Eller ett helt kit. Du hittar hela vårt utbud från PURITO här nedanför.

Läs mer

Historien om PURITO

En av PURITOS grundare Kim arbetade, innan han startade PURITO, på ett K-beauty skönhetsmärke. När K-beauty blev otroligt stort i världen så började han fundera över just varför det blev så populärt. Han undersökte saken och kom fram till vad många Koreanska beauty-varumärken gör som allra bäst. De erbjuder ett brett utbud av skönhetslösningar, som överträffar lyxvarumärken, men till ett bättre pris.

Kim var besviken över affärsmodellen de flesta K-beauty varumärkena hade. Många av dem använde sig av engångsprodukter och icke miljösmarta förpackningar. De lade också mer pengar på marknadsföring än på kvaliteten på ingredienserna i produkterna. Flera varumärken använde sig av naturnära ingredienser men också många mindre bra ingredienser.

Kim bestämde sig, tillsammans med medgrundaren Sunny som var lika frälst som Kim av K-beauty, för att skapa hudvårdsprodukter förpackade i återvinningsbara förpackningar. Fokus skulle ligga på högkvalitativa naturliga ingredienser som såklart är cruelty-free av respekt för våra fina djur. Helt enkelt ett säkert och ärligt K-beauty varumärke.

Satsa på koreansk hudvård från PURITO som en del av din rutin

Vi på Hudvårdsguiden älskar PURITO och dess produkter. Man kan både addera en produkt, såsom ett serum, i sin bestående rutin eller satsa på ett helt kit. Vi kan varmt rekommendera rengöringen PURITO From Green Deep Foaming Cleanser som lämnar huden återfuktad efter rengöring och kan användas både i morgon-och kvällsrutiner. Har du en känslig hud? Kika istället in Purito Defence Barrier Ph Cleanser som rengör försiktigt och ser till att inte irritera eller torka ut huden.

Vi har också förälskat oss i PURITO’s härliga serum PURITO Pure Vitamin C Serum som hjälper till att bromsa åldrande och PURITO Pure Hyaluronic Acid 90 Serum som återfuktar huden på djupet.

Hoppas du väljer att testa en eller flera produkter från PURITO och att det blir en del av din ansiktsrutin. Hela sortimentet finner du här ovanför!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden