Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Pyunkang Yul

Pyunkang Yul, som är ett koreanskt hudvårdsvarumärke, ser till att skydda huden genom att ta bort alla onödiga kemikalier från deras produkter. För dig med känslig hud som vill skydda och lugna huden är denna hudvårdsserie perfekt. Såklart är varumärket miljövänligt, cruelty-free och bidrar inte till onödig plastkonsumtion.

Läs mer

Naturliga hudvårdsprodukter från Pyunkang Yul

Vår hud utsätts dagligen av skadliga gaser som inte är bra för din hud. Många hudvårdsprodukter innehåller ännu mer skadliga ämnen som förvärrar situationen än mer. Pyunkang Yul’s produkter däremot innehåller bara de ingredienser som är nödvändiga för en hälsosam hud.

Stort fokus ligger på enkelheten, produkterna ska inte fyllas med onödiga ingredienser utan enbart sådana som verkligen gör skillnad och är säkra och skonsamma för huden.

Pyunkang Yul - svaret på din känsliga huds böner

Vill du unna din hud skonsamma och vänliga produkter bör du verkligen testa koreansk hudvård från Pyunkang Yul. I vårt sortiment hittar du både toners, serum och ansiktsgel.

Tonern finns både som mist som du sprayar direkt på ansiktet men föredrar du det traditionella sättet finns också Pyunkang Yul Essence Toner där du fuktar en bomullspad och därefter applicerar. Tonern återfuktar huden, lugnar irritation och minskar rodnad. Det som är särskilt speciellt är att den, istället för vatten, innehåller 91,3 % Coptis Japonica som är en välkänd antioxidant. Denna används i hudlugnande medel i traditionell kinesisk och koreansk hudvård.

Ett serum är också ett måste i hudvårdsrutinen. Pyunkang Yul Moisture Ampoule är ett speciellt serum på så sätt att det används som sista steget i din hudvårdsrutin till skillnad från andra serum som appliceras innan ansiktskrämen. Serumet innehåller samma formula som serumet, Coptis Japonica, som balanserar olje- och fuktnivåerna i huden för att verka lugnande mot rodnader och irritation.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden