Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

REVUELE Beauty & Care

REVUELE är ett kosmetikvarumärke med produkter av hög kvalitet för både hud, hår, naglar och kropp. Produkterna i sortimentet är tillverkade av enbart kvalitetsråvaror från ledande företag i Europa och kommer i tilltalande, snygga förpackningar till rimliga priser. 

Läs mer

REVUELE’s populära hudvårdsset

Något REVUELE är extra igenkända för är sina bra hudvårdsprodukter. Vi har satt ihop olika hudvårdsset för att du som kund enkelt ska kunna köpa produkter som passar ihop utan att själv behöva göra massvis med research. På det sättet kan du enkelt investera i en hel hudvårdsrutin som passar dig och din huds behov. Dessutom sparar du 10% om du väljer att beställa hem ett helt set.

Det finns såklart flera olika set som passar olika hudtyper. Det finns både set för dig som behöver mycket fukt, vill minska ålderstecken men även för dig som har extra känslig hy eller fet hud och acne. Vilken av dem är du, kanske den som behöver extra fukt?

Det populäraste hudvårdssetet REVUELE Hydralift hudvårdsset är en fuktbomb som innehåller alla produkter du kan tänkas behöva till din hudvårdsrutin. Du får med både rengöring, serum, ögonkräm, dagkräm, nattkräm, body lotion och handkräm. Hur bra låter inte det? Just setet Hydralift är en serie för dig som önskar tillföra rikligt med fukt och hålla din hud ung med hjälp av hyaluronsyra.

Spana in alla REVUELE hudvårdsset för att finna just din favorit.

Ta hand om håret med REVUELE!

Ger du lika mycket kärlek till håret som till din kropp? Lika viktigt som det är att investera i bra hudvårdsprodukter är det att investera i bra produkter för ditt hår. När du ska välja produkter till ditt hår, såsom schampo och balsam, är det bra att välja produkter från samma varumärke men gärna också från samma serie för att vara säker på att produkterna fungerar bra i kombination. Det är just det serier av produkter är skapta för - att fungera bra i kombination med varann.

REVUELE har inte bara kvalitativa produkter till ansikte och kropp utan även för håret, däribland en serie hudvårdsprodukter som går under namnet Black D-tox. I serien finns både schampo, balsam men också en hårmask. Serien bygger på ingredienser av bambukol och Aloe Vera som rengör och avgiftar håret och hårbotten och bidrar med fukt. Bambukolen fungerar som en magnet som lockar till sig gifter och smuts medan Aloe Veran ger näring och ger håret en frisk glans.

Varför inte ta hand om ditt hår lite extra, kanske med REVUELES Black D-tox serie?

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden