• En underbar värld av hudvårdsprodukter & makeup
Fri frakt över 400 kr inom Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

REVUELE Beauty & Care

REVUELE erbjuder ett komplett utbud av kosmetiska produkter av hög kvalitet samt produkter för personlig och intim hygien. Produkterna är tillverkade av endast kvalitetsråvaror från ledande företag i Europa. Här får du effektiva produkter till rimliga priser & snygga förpackningar. Det finns produkter täcker områdena: hudvård, hårvård för män och kvinnor, nagelvård, slim & detox och med mera. REVUELE har tillverkningsanläggningar och kontor i Frankrike, Bulgarien och Polen. Sedan starten 2009 har företaget utvecklat och framgångsrikt deltagit på den europeiska marknaden.


Läs mer

REVUELE innehåll och design

Dessa hudvårdsprodukter tillverkas av ledande designers med global kunskap inom hälso- och skönhetsindustrin och tillverkas enligt högsta standard för produktion och följer strikt ISO 9001 kvalitetsstandarder för certifiering.  REVUELE är ett märke med beprövad kvalitet i skönhets- och hudvårdens värld. Produkterna är av hög kvalitet med mycket attraktiva förpackning till ett överkomligt pris. Här hittar du olika serier för olika behov:

Hydralift Hyaluron är tillverkat i Europa. Hydralift-haltens huvudbeståndsdel är Hyaluronsyra, vilket ger hydratisering, fasthet och elasticitet i huden och den skyddar mot negativ miljöpåverkan. Här finner du ett brett utbud av ansiktsprodukter, serum, ansiktsmasker, hårvårdsprodukter, nagelvård mm.