Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

REVUELE Beauty & Care

Varumärket REVUELE erbjuder ett komplett utbud av kosmetiska produkter av hög kvalitet. Produkterna är anpassade för personlig och intimhygien. Produkterna är tillverkade av endast kvalitetsråvaror från ledande företag i Europa. REVUELE har effektiva produkter till rimliga priser och dessutom tilltalande, snygga förpackningar. Det finns både hudvård, hårvård, nagelvård, slim och detox med mera. Se alla våra produkter från REVUELE nedan!

Läs mer

REVUELE innehåll och design

REVUELE hudvårdsprodukter tillverkas av ledande designers med global kunskap inom hälso- och skönhetsindustrin, enligt högsta standard för produktion och följer strikt ISO 9001 kvalitetsstandarder för certifiering. REVUELE har beprövad kvalitet i skönhets- och hudvårdens värld. Produkterna är av hög kvalitet med mycket attraktiva förpackningar till ett överkomligt pris. Det finns serier för människors olika behov.

REVUELE populära hudvårdsset

Vi har satt ihop hudvårdsset för att du enkelt ska kunna köpa produkter som passar ihop, utan att själv behöva sätta samman ett hudvårdsset på egen hand. Testa exempelvis Hudvårdsset REVUELE Hydralift som är en hudvårdsserie med hyaluronsyra som föryngrar huden och håller en hög fuktnivå. Denna ingrediens säkerställer också att hudceller och vävnad förnyas vilket gör huden mjuk och len. Har du en känslig hy? Testa Hudvårdsset REVUELE Vitanorm C+Energy. Det innehåller vitamin C som är bra för känslig hy. Vill du minska de första tecknen på åldrande? Då är serien Set REVUELE Retinol Forte ett ännu bättre alternativ.

Testa REVUELE härliga schampon och balsam!

REVUELE Kt Keratin+ Hair Shampoo är ett schampo med Keratin för vård av sprött, tunt och torrt hår med slitna toppar. Keratrix-komplexformeln skyddar ditt hår och ger det intensiv näring. Schampot gör tunnare hår starkare och garanterar volym och glans. Schampot innehåller mikrokapslar av kreatin och arginin som stärker, väter och mättar de minsta sprickorna i håret med näringsämnen. I samma serie finns så klart även ett balsam, REVUELE Kt Keratin+ Conditioner. Det är ett balsam utformat för att sköta skört, tråkigt, tunt och uttorkat hår med problemet med slitna toppar. Den vitaliserande vätskan ger en strålande glans, mjukhet och silkighet för skadat hår. Missa heller inte serumet i samma serie, REVUELE Kt Keratin+ Hair Serum. Dessa tre produkterna i kombination med varann kommer rädda ditt skadade hår!

Varför inte införskaffa dig ny hudvård, schampo eller balsam från REVUELE? Se alla våra produkter från REVUELE ovan!