Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Scholl

Scholl har du säkert hört talas om. Det är ett av världens ledande märken inom fotvård. De har bland annat produkter eller behandlingar för nagelsvamp, nageltrång, liktorn och fotvårtor. De har också fotfilar och nagelfilar av hög kvalité, både manuella och elektriska. Det finns helt klart mycket att välja på hos Scholl! Se våra produkter från Scholl nedan.

Läs mer

Tänk på dina fötter!

Du är väl snäll mot dina fötter? Dina fötter är den kroppsdelen som du använder allra mest och som du är allra hårdast mot. Hälsprickor och förhårdnader är vanliga problem, du har säkert råkat ut för det någon gång? Eller kanske nagelsvamp, nageltrång, liktrång eller fotvårtor? Ja - man kan få många problem med fötterna. Men då är det tur att Scholl finns för att hjälpa många av de problemen!

Vad kan Scholl hjälpa till med?

Scholl kan hjälpa till med mycket med hjälp av sina produkter! Har du spruckna och torra hälar? Testa då Scholl Active Repair K+! Den är till just för spruckna hälar, och produkten återställer sträva, torra och spruckna hälar på bara 7 dagar. Den ger till och med ett synligt resultat redan efter 3 dagar. Har du istället torr hud på hälarna? Då har Scholl så klart en perfekt produkt för det problemet, det är Scholl Kräm för hård hud. Den minskar effektivt hård hud på ca 7 dagar. Krämen innehåller salicylsyra och mjölksyra och är speciellt utformad för fotens unika hud.

Dina fötter förtjänar en inpackning då och då, på samma sätt som du gör en inpackning i ditt hår eller en ansiktsmask i ditt ansikte. Då finns Scholl Moisturising Pedi Mask. Förpackningen innehåller ett par sockor med serum som vårdar torra och trötta fötter. Scholls fotmask återfuktar torr hud med en behandling på 20 minuter och gör fötterna mjuka och lena. Se den tiden som en lugn stund för avkoppling!

Ta hand om dina fötter, det förtjänar dem! Se alla våra produkter från Scholl ovan.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden