Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

SKIN ACADEMY

Skin Academy är ett hudvårdsmärke från England. Alla produkter både designas, produceras och tillverkas i England och håller hög kvalité. Det är faktiskt Skin Academys idé - att producera högkvalitativ hudvård med till ett konkurrenskraftigt pris. I Skin Academys sortiment finns allt från ansiktsmasker, ögonmasker, fot-och handmasker och mycket mer. Se hela vårt sortiment från Skin Academy nedan och hitta dina nya favoriter redan idag!

Läs mer

Mer om Skin Academy

Märket har funnits på marknaden i flera år och har som sagt sin produktion i England. Alla produkter är kvalitetssäkrade och tillverkas under GMP alltså Good Manufacturing Practises. De är självklart också godkända av CPNP vilket betyder att de är godkända inom EU. Produkterna är framtagna av hudvårdstekniker som ser till att varje Skin Academy produkt berikas med aktiva ingredienser för att ge så effektivt resultat som möjligt. Idag säljs Skin Academy´s produkter inte bara i Europa utan har expanderats till hela världen. Det är ett fantastiskt bolag som ser ut att växa mer för varje dag.

Våra produkter från Skin Academy

Vi på Hudvårdsguiden gillar verkligen Skin Academy och har därför tagit en ett stort sortiment från märket. Vi rekommenderar alla produkter men för att nämna några så är bland annat SKIN ACADEMY Hydrating Lip Mask en riktigt bra produkt. Produkten är en läppmask, något faktiskt många glömmer av är att ta hand om läpparna. Med en läppmask blir det enkelt! En annan produkt vi gillar är SKIN ACADEMY Exfoliating Foot Socks Macadamia Seed Oil, en fotmask som både exfolierar, tar bort död hud på fötterna och ger fötterna en rejäl återfuktning på djupet.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden