Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Skogen Cosmetics

Skogen Cosmetics är ett exklusivt svenskt hudvårdsmärke med rötter i New York och Stockholm. Hela serien är unisex och passar därför både män och kvinnor, alltså perfekt för hela familjen. Serien är helt vegansk, inte testad på djur och är såklart fri från parabener. Ett perfekt alternativ som du garanterat kommer älska! Se hela vårt sortiment från Skogen nedan!


Läs mer

Exklusiva hudvårdsprodukter med fokus på naturen

Skogen Cosmetics har som tidigare nämnt sina rötter i Sverige och New York med fokus den svenska naturen och dess alla fördelar. Märket tar också stor hänsyn till miljö och klimat, inga produkter testas heller på djur och kan därför benämnas som cruelty free.

Alla förpackningar är också tillverkade av återvunnet material för att ha så lite avkall på miljön som möjligt. Förpackningarna är därför gjorda helt utav papper och akryl vilket båda klassas som miljövänliga tillverknings alternativ. Allt detta utan att ta avkall på det lyxiga. Förpackningarna och produkterna är mycket exklusiva och kommer i riktigt fina utföranden vilket både gör dem roliga att ge bort men såklart även att använda själv.

Med mer är 10 års erfarenhet inom lyxiga skönhetsprodukter

Precis, Skogen Cosmetics har mer än ett decenniums design- och tillverkningserfarenhet i bagaget vilket redan från start gjort dem till ett riktigt lyxmärke av hög rang. Filosofin har alltid varit att “det är möjligt att skapa exklusiva, eleganta luxuösa produkter som samtidigt är hälsosamma och miljövänliga.” Ett tankesätt som vi på Hudvårdsguiden helt står bakom.

Mera om produkterna från Skogen Cosmetics

Ett hälsosamt leverne samt den stora beundran från naturen och dess förmåga att läka sig själv är något av tankesättet som gjort produkterna från Skogen så pass effektiva och lyxiga som dom är. I serien från Skogen kommer flera fantastiska produkter. Skogens Skogen Cosmetics Day Moisturizer Jasmine Collection 50 ml är en dagkräm som ger fukt, näring och ett fantastiskt lyster. På kvällen finns nattkrämen Skogen Cosmetics Night Cream Jasmine Collection 50 ml som gör huden fastare och lenare samtidigt som den stimulerar hudens egen förnyelseprocess Båda är perfekta att använda både av män och kvinnor.

Testa våra skönhetsprodukter från Skogen Cosmetics! De är verkligen så fantastiska som man tror!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden