Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

SOME BY Mi

K-beauty eller Koreansk skönhet som det också kallas har fått ett enormt genomslag det senaste åren och så även detta märket, Some By Mi. Märket uppmärksammar den naturliga skönheten och vill med sina produkter få fler kvinnor att känna sig vackra precis som dem är. Det tycker vi på Hudvårdsguiden är ett fantastiskt fint synsätt och har därför valt att ta en in en del av deras härliga hudvård. Du hittar hela vårt sortiment från Some By Me nedan, välkommen!

Läs mer

Vacker inifrån och ut med SOME BY Mi hudvård

Namnet Some By Mi kommer från det Koreanska ordet “Mi” som betyder skönhet och det är precis det varumärket vill utstråla. Produkterna i hudvårdsserien från Some By Mi är gjorda av naturliga ingredienser och framtagna av legitimerade läkare och professionella hudterapeuter. Tack vare de noggrant utvalda ingredienserna kan Some By Mi stolt presentera hudvård som fungerar utmärkt för alla typer av hudproblematik.

Vi har tagit in en del produkter från Some By Mi som är perfekta att köpa till dig själv för vardaglig användning morgon och kväll. Men vi erbjuder även produkter som gjorda för att ta med under en resa eller dylikt. Kika exempelvis in vårt SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Travel Kit som är perfekt att ta med sig på resande fot. Setet är perfekt för dig som har något av en aknebenägen hud som behöver lite extra kärlek.

Mer om våra produkter från SOME BY Mi

SOME BY Mi’s produkter kan du använda som en del i din vardagsrutin men också som ett komplement till din redan välfungerande hudvårdsrutin. SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum är exempelvis ett fantastiskt serum som går alldeles utmärkt att kombinera med andra hudvårdsprodukter. Faktum är att serumet är som gjort för att använda i 30 dagar, ett mirakelserum som minskar dina porer men samtidigt lugnar och återfuktar huden på djupet.

En annan härlig produkt i SOME BY Mi’s sortiment är SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream, en ansiktskräm så härlig att du nästan måste testa den. Den gör verkligen underverk för huden genom att både läka, återfukta och lugna. Vill du ha en riktig mirakelkur borde du använda alla produkter tillsammans som en självklar del i din hudvårdsrutin. Varför inte prova i 30 dagar?

 Varmt välkommen att beställa hudvård från SOME BY Mi från oss på Hudvårdsguiden!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden