Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

SPASCRIPTIONS

SPASCRIPTIONS är ett mycket populärt märke med härliga ansiktsmasker och rengöringar. Märket kommer från USA och säljs i över 66 000 butiker runt om i världen. Natur och vetenskap kombineras för hudvårdslösningar utformade för specifika hudvårdsbehov. SPASCRIPTIONS har utvecklats av ett expertteam som består av forskare och kemister. De kombinerar avancerad teknik med högkvalitativa ingredienser för ett hudvårdssortiment som passar in i din befintliga hudvårdsrutin. Avslöja din naturliga skönhet. Spana in våra produkter från SPASCRIPTIONS nedan!

Läs mer

SPASCRIPTIONS produkter innehåller massvis med härliga ingredienser! 

Vill du veta mer om ingredienserna? Läs då vidare nedan!

Spascriptions ingredients Algae
Alger:
Vad är egentligen alger? Termen "alger" täcker många olika organismer som kan producera syre genom fotosyntes som växer i marina livsmiljöer. Alger innehåller klorofyll men saknar stjälkar, rötter, löv och kärlvävnad. Alger har inte bara skyddande egenskaper, den är också extremt fuktgivande. Den hjälper till att reglera fuktbalansen i det yttre lagret av huden och fungerar som ett naturligt fuktgivande medel. Dessutom låser alger in fukt i de övre lagren av huden, håller huden smidig och återfuktad. Alger förser huden med mineraler och spårämnen, viktiga näringsämnen som hjälper vår hud att bibehålla och förstärka dess naturliga funktioner. Viktiga mineraler som finns i alger är: Magnesium: Avslappnar kroppen och lugnar huden; Kalium: hjälper till att driva vätskor och toxiner ur cellerna; Natrium: Hydrerande, genom att suga fukt in i cellerna, håller huden mjuk och smidig; Kalcium: hjälper till att främja produktion av kollagen och elastin; Jod: Avgiftar och ökar kroppens ämnesomsättning och stimulerar cellulär förnyelse; Bromid: Avslappnar och lugnar hudens vävnader. Med alla dessa fördelar är det inte konstigt att Alger är en populär ingrediens i många av våra hudvårdsprodukter.
Spascriptions Ingredients Charcoal
Kol
Under hela dagen täpper gifter och orenheter igen dina porer. Orena porer gör att hela din hy blir oren. Oljan och smutsen som täpper dina porer gör att dina porer verkar större och mer synliga, vilket inte är så kul. Kol fungerar som en magnet för att försiktigt dra ut smuts, olja och föroreningar från dina igensatta porer. Kol neutraliserar miljögifter och tar också bort döda hudceller försiktigt utan att torka ut huden.

Clay
Lera:
Att krympa storleken på hudens porer kan hjälpa till med att hålla ansiktet rent och porerna i schack. Lera fungerar som en magnet för att dra ut och fånga smuts, olja och föroreningar från igensatta porer. Användningen av en lermask gör att din hud känns förnyad, otroligt ren, syresatt och mindre inflammerad. Efter applicering av en lermask kommer du att känna att ditt ansikte stramar när leran torkar. Lera hjälper också till att kontrollera överproduktionen av talg, hudens naturliga olja, som uppmuntrar produktionen av bakterier som irriterar huden. Detta kan leda till akne. Lera har använts i århundraden för att försköna och lysa upp huden.

Cocacoa butter
Kakaosmör:
Kakaosmör kommer från kakaobönan, som finns inne i kakaopulsen som växer på kakaoträdet. Kakaobönan är en stor frukt; inuti podden finns 30 till 40 kakaofrön. När dessa frön har torkats, rostats och pressats extraheras vegetabiliskt fett från bönorna. Detta kakaosmör har en sammetslen struktur, en behaglig doft och innehåller mjukgörande egenskaper som är speciellt utformade för att göra de yttre lagren i huden mjukare. antioxidanter och kakaosmör, bekämpar fria radikaler som kan orsaka hudåldring, mörka porer och matt hud. Det ökar också hudens hydrering (fuktinnehåll) genom att minska avdunstningen.

Spascriptions ingredients Coconut
Kokosnöt
Kokosolja är rik på vitamin E, proteiner, fettsyror och mineraler. Den har fantastiska egenskaper som återupplivar, ger näring och hjälper din hud att behålla fukt, vilket gör den särskilt bra för åldrande hud. Kokosolja kan fungera som en ögonmakeupborttagare genom att bryta ner sminket och återfukta området i processen. Kokosolja fungerar även på de tuffaste vattentåliga mascarorna. Kokosolja är en naturlig anti-svamp- och antibakteriell substans och kan användas för att rensa ansiktet från akne som byggts upp i dina porer.

Collagen
Kollagen
Kollagen är ett protein som finns i alla kroppens organ och vävnader. Dess huvudsakliga funktion är att ge din hud dess form och elasticitet genom att tillhandahålla den matris som bevarar dess struktur. Kollagen hjälper till att återuppliva hudens elasticitet och minimera uppkomsten av fina linjer och rynkor. Det främjar mjuk, jämn och strålande hud, förbättrar elasticiteten och ökar hudens styrka. Kollagen är en avancerad ingrediens, och eftersom fler fördelar avslöjas användes det i fler produkter.

Coq10
CoQ10
CoQ10, även känt som ubikinon eller koenzym Q, är ett enzym som produceras naturligt i människokroppen och finns i varje cell och vävnad. Det involverar ett antal biologiska funktioner, inklusive att hjälpa till att producera energi, neutralisera fria radikaler och hålla cellerna både inuti kroppen och i huden friska. En ung kropp har förmågan att producera så mycket CoQ10 som den behöver. Men olika faktorer som åldrande och stress kan sänka dina nivåer av CoQ10. Som ett resultat minskar cellernas förmåga att regenerera och motstå stress. Bristen på CoQ10 resulterar i en hämmad förmåga att producera kollagen och elastin. Kollagen är viktigt eftersom det gör din hud fast, medan elastin ger din hudflexibilitet. Förlusten av kollagen och elastin får din hud att rynka och sjunka. CoQ10 är en essentiell antioxidant som ger energikällan för cellulär förnyelse och jämn, fast hud. Detta gör CoQ10 till en nyckelspelare för att få din hud att se yngre ut.

Spascriptions Ingredients Cucumber
Gurka
Ju äldre du blir, desto färre antioxidanter har du i huden för att bekämpa rynkor och solskador. Gurkor är en källa till flera föreningar som bekämpar inflammation och åldrande. Gurkor innehåller vitamin C, en antioxidant. De har också mycket vitamin K, också en antioxidant, som bekämpar mörka ringar under ögonen. Det är därför som ett par gurkskivor placeras över trötta, svullna ögon på morgonen får dig att se frisk ut. Vitamin B-5, är en annan förening som finns i gurkor som hjälper din hud att behålla fukt. A-vitaminet i gurkor bekämpar mörka pormaskar och finnar eftersom det hjälper till att kontrollera hudens produktion av melanin. Gurkextrakt lugnar och svalnar din hud samtidigt som du lämnar huden mjuk och silkeslen. Ditt ansikte kommer att kännas rent, friskt och återupplivat!


Mineraler från döda havet
Är välkänt över hela världen för sina medicinska läkande krafter. innehållet från döda havet i Israel är den mest naturliga blandningen av salter och mineraler. De är perfekta på att dra ut smuts och orenheter från din hud. Mineraler som magnesium, natrium och kalium förbättrar ditt skinns förmåga att behålla fukt, vilket gör den frisk och silkeslen. Dessa mineraler är fantastiska för exfoliering och tar bort döda hudceller och återställer elasticiteten. En ovanlig men ändå viktig ingrediens för din hudvård.

Spascriptions Ingredients gold
Guld
Guld har länge varit ett tecken på skönhet och elegans. Guldextrakt är känt för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor genom att stärka och tona huden och erbjuder en lyxig anti-aging hudbehandling. Det ger också intensiv hydrering för att återuppliva, släta och mjuka upp din hud för en strålande hud. Guld kan öka hudens elasticitet och hjälpa dig att se yngre ut, vilket minskar sannolikheten för torrhet. Guld har tillskrivits för att förbättra hudens utseende genom att minimera oegentligheter och utjämna hudtonen. Det minskar produktionen av melanin i kroppen som är ansvarig för garvning av huden när den utsätts för solljus.

Spascriptions Ingredients grapefruit
Grapefrukt
Med sin distinkta beska och kraftfulla smaken är grapefrukt inte för alla. Men med sitt höga näringsinnehåll och uppfriskande doft använder fler och fler människor ingrediensen som en hudvårdshemlighet. Rik på antioxidanter och vitaminer, grapefruktextrakt applicerat på problemområden kan ge en rad anti-aging fördelar som en jämnare hudton och bekämpa fria radikaler. Grapefruktextrakt hjälper till att blekna åldersfläckar och öka hudens lyster. Rengör effektivt porerna, tar bort ansiktssmuts och föroreningar i huden för ett strålande utseende.

Tea tree
Grönt Te
Grönt te är en anti-aging ingrediens som bekämpar tecken på åldrande när den intas eller appliceras på din hud. Grönt te har också antiinflammatoriska egenskaper tack vare dess höga innehåll av polyfenoler. Katekinerna i grönt te minskar irritation, rodnad och svullnad. Grönt te är ett kraftfullt antibakteriellt medel för behandling av akne och överbelastade porer. Det hjälper till att döda systematisk, bakteriell inflammation för mjukare, slätare hud. Den är full av vitamin B2 och vitamin E, båda viktiga för underhåll av huden. Koffein och tanniner i grönt te hjälper till att krympa blodkärlen runt ögonen, vilket gör det till ett perfekt sätt för att behandla svullna ögon och mörka ringar.

Hyaluronic acid
Hyaluronsyra
Är naturligt förekommande i kroppen och säkerställer hyaluronsyra, fukt och skapar lyster. I motsats till hur det låter är Hyaluronic "Acid" inte hård eller hudavlägsnande alls. Faktum är att det är tvärtom - en kraftfull fuktbindande ingrediens som håller huden fyllig och återfuktad. När vi åldras kan hudfuktigheten sjunka avsevärt, vilket gör att huden tappar elasticitet och utsänder tecken på åldrande på hud. Hyaluronsyra spelar en avgörande roll för hudens hälsa med sin unika förmåga att behålla fukt (1000 ml vatten per gram hyaluronsyra). Hyaluronsyra är också ett ”smart näringsämne” eftersom det kan justera sin fuktabsorptionshastighet baserat på luftfuktigheten - oberoende av säsongen eller klimate. Hyaluronsyra håller kvar vatten för att hålla huden hydratiserad och lindrar synlig torrhet. Detta ökar hudens elasticitet och fasthet, minskar fina linjer och rynkor och bekämpar tecken på hudåldring.

Micellar water
Micellärt vatten
Micellärt vatten kom ut på hudvårdsmarknaden för några år sedan. Micellärt vatten får sitt namn från miceller, som, när det gäller hudvård, är mycket små rengöringsmolekyler (som består av något som kallas tensider) som är suspenderade i vattenlösning. De ytaktiva ämnena som utgör dessa miceller älskar delvis vatten och delvis älskar de olja, vilket är perfekt eftersom när de appliceras på huden lockar dessa miceller oljan och smutsen. Att tvätta ansiktet med vanligt vatten kan faktiskt skada hudens hälsa, eftersom det har visat sig störa hudens barriärfunktion. Om hudens barriärfunktion störs kan det leda till en försämring av tillstånd som rosacea, akne, eksem och dermatit och innebär i grunden att din hud inte skyddas lika mycket från yttre faktorer. Liksom en magnet löser miceller upp, fångar upp och lyfter försiktigt bort hudföroreningar, olja och smink från ditt ansikte utan att man behöver gnugga hårt. Resultaten är vacker hud som är perfekt rengjord, återfuktad och uppfriskad.

Retinol
Retinol
När du åldras försvinner hudens fasthet och linjer och rynkor bildas. Retinol är ett derivat av vitamin A. Det stimulerar produktionen av nya hudceller och ökar kollagen tillverkningen i din hud. Denna stimulering stärker huden och minimerar linjer och rynkor. Retinol hjälper till och med att bleka mörka fläckar till följd av åldrande och utjämnar din hudton. Dessa effekter gör Retinol till en viktig ingrediens i kampen mot åldrande hud i våra anti-agingprodukter.

Spascription ingredients rose
Ros
Rosolja extraheras från rosenblad. Den innehåller ett komplext utbud av vitaminer, mineraler och antioxidanter, rosolja har utmärkta mjukgörande egenskaper för att återfukta torr hud; ros erbjuder också antiseptiska och sammandragande egenskaper för att behandla akne, samt antiinflammatoriska egenskaper som hjälper till att behandla rodnad och inflammation. Rosolja kan också hjälpa till att förfina hudens struktur. Oljan är en vävnadsregenerator laddad med terapeutiska fördelar för huden.

Sea Kelp
Havstång
För att inte förväxlas med vanlig tång, är Havstång en unik tång. Havstång är officiellt märkt som en brun tång, även om den kan variera i färg. Havstång växer bara i saltvatten och specifika steniga marina livsmiljöer, medan tång kan växa i någon form av marin livsmiljö. Havstång är fylld med näringsämnen för huden, såsom essentiella Omega-3-fettsyror och polyfenoler. Dessa näringsämnen hjälper till att minska rodnad och lugna irriterad torr hud så att huden blir mjuk, len och fast - för ett mer ungdomligt utseende!

Seaweed
Tång
Tång kan irritera strandbesökare vid stranden, men som en hudvårdsingrediens kan det vara överraskande fördelaktigt för huden. Bortsett från dess ultrahydrerande egenskaper, har tång anti-aging och antiinflammatoriska fördelar. Den är också fylld med aminosyror, vitaminer och mineraler, och dess antibakteriella egenskaper gör den till en idealisk ingrediens för att bekämpa allt från akne till tecken på åldrande. Tångens näringsrika fördelar ökar elasticiteten och aktiverar kollagensyntes, vilket orsakar en lyftning av ansiktets konturer, så linjer blir mindre synliga. Tång är också känt för sina lugnande och utjämnande effekter.

Shea butter
Sheasmör
Sheasmör är en superingrediens som kommer från fröna av frukten från Shea-trädet (Karite) och som är naturligt rik på vitamin A, E och F. Den ger UV-skydd och ger huden essentiella fettsyror och de näringsämnen som behövs för produktion av kollagen. Sheasmör har använts i Afrika och många andra platser i flera år för att förbättra hud och hår. Sheasmör har enorma fördelar: Återfuktande: Koncentrationen av naturliga vitaminer och fettsyror i sheasmör gör den otroligt närande och återfuktande för huden. Den används ofta för att avhjälpa torr hud och för att skydda hudens naturliga oljor. Minskar inflammation: På grund av dess kanelsyra och andra naturliga egenskaper är sheasmör antiinflammatoriskt. Detta gör det också fördelaktigt för personer med akne. Hudutjämning: Sheasmör hjälper till i hudens naturliga kollagenproduktion och innehåller oljesyra, stearinsyra, palmitinsyra och linolensyra som skyddar och ger näring åt huden för att förhindra uttorkning. Vid långvarig användning rapporterar många människor mjukgörande och förstärkande hud samt minskar rynkor.

Spascriptions ingredients tee ree oil
Tea Tree Olja
Tea Tree Olja delar många av samma egenskaper som grönt te, men det är mer kraftfullt. Den är skonsam mot huden och oljan kan göra underverk. Den hjälper till att förhindra akne och kontrollera breakouts. Den tränger djupt in i huden för att torka ut finnar och låter huden läka.
Spascriptions Ingredients orange
Vitamin C
Vi är vana vid att ta C-vitamin för att öka vår hälsa. Det är en viktig ingrediens för att avvärja förkylning eller till och med influensa, samt för att minska stressnivåerna. De flesta är inte medvetna om det, men C-vitamin gör också underverk på vår hud. C-vitamin är en kraftfull antioxidant som erbjuder överlägset skydd mot tecken på åldrande. Det hjälper till att öka kollagenproduktionen, förbättra elasticiteten, främjar cellregenerering och skyddar mot skadliga miljöangripare. Det tränger inte bara in i huden för att bekämpa skador på fria radikaler orsakade av miljön, men det hjälper också till att stoppa inflammation och reparera svag hud.


Spana in produkterna ovan och införskaffa dig något nytt till badrumsskåpet!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden