Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

StarGazer

StarGazer är ett häftigt märke som fokuserar mycket på lekfulla färger. Med StarGazers produkter blir smink och hårfärgning roligt och spännande. Märket tillhandahåller många snygga och häftiga färger både på hårfärger, ögonskuggor, häftiga lösögonfransar, foundation, superbra mascaror och mycket mera. Ett perfekt märke för dig som vill prova något nytt och spännande. Vi på Hudvårdsguiden tycker, precis som StarGazer, att smink och hårfärg ska vara roligt och har därför tagit in ett brett sortiment från märket. Se hela vårt sortiment nedan!

Läs mer

Mer om StarGazer

Stargazer grundades 1978 på Kings Road London. Under 1970-1980 talet var punkmodet väldigt populärt i England och i övriga världen. Kings Road var i mitten av punkmodet i London och folk letande efter mer levande hårfärger som verkligen stack ut. Det var då StarGazer lanserade sin hårtoningsserie och framgångssagan var snart ett faktum. Punkare runt om London älskade hårfärgerna och med tiden har märket växt till att nu producera allt från lösögonfransar och mycket annat smink.

Produkter från StarGazer

Idag är StarGazer inte bara ett märke som riktar sig mot punkare utan utbudet av produkter är brett och älskas av många. Alla produkter är såklart välbeprövade och framtagna av specialister, såklart är produkterna inte heller djurtestade.

Vill du kanske prova en ny hårfärg? Hitta en ny look och prova något nytt. Är du inte helt säker på om du vill färga håret permanent? Då är StarGazers semipermanenta hårfärger något för dig. Vår StarGazer Hair Colour Rinse Semi Permanent UV Pink är en neon rosa semipermanent färg som ger ett fantastiskt glansigt och snyggt resultat utan att ta skada på håret. Färgen tvättas ur successivt i duschen.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden