Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Studio

Studio är ett varumärke som har bland annat necessärer, sminkväskor, speglar och andra tillbehör i sitt sortiment. Vi på Hudvårdsguiden älskar deras accessoarer och tillbehör, det är produkter som man alltid är i behov av. Se våra produkter från varumärket Studio nedan!

Läs mer

Testa Studios sminkspegel

Du kan finna bra produkter till ett riktigt bra pris! Exempelvis Sminkspegel 1x2 rund ställbar svart Studio som är en vändbar spegel med förstoring som går att antingen ställa på ett bord, hänga upp eller också hålla i handen. Det är en perfekt spegel att ha hemma och använda när du exempelvis ska sminka dig eller noppa dina ögonbryn.

Använd en duschboll som en del i din duschrutin

Brukar du använda en duschboll när du rengör dig i duschen? Vi kan rekommendera Studio Duschboll nylon, för en lyxig rengöring av kroppen. Badsvampar eller duschbollar har använts av människor  tusen år och det finns många fördelar med dem. Dels att bollen hjälper till att skrubba och ta bort döda hudceller från kroppen, men också att den ökar blodcirkulationen vilket gör gott för kroppen. Då kanske du undrar hur du ska använda duschbollen? Vi har tagit fram en lista med olika steg för att göra det enkelt för dig.

  1. Mjuka upp svampen i varmt vatten i 3-5 minuter.
  2. Krama försiktigt ur överflödigt vatten.
  3. Massera svampen med mjuka lätta cirkelrörelser på huden.
  4. Skölj försiktigt ur den några gånger tills den är ren.
  5. Förvara och häng svampen på en sval och väl ventilerad plats.

Det är väldigt viktigt att du låter badsvampen torka helt varje dag, samt att du byter ut den ofta, annars blir det ett hem åt farliga bakterier. Och du vill ju inte skrubba in bakterier i din hud. Då kanske du undrar hur ofta du bör byta ut svampen? Vi rekommenderar att du byter ut den efter 4-6 veckor vid daglig användning. Men den kan räcka mycket längre om du använder den sporadiskt och dessutom låter den torka helt varje dag.

Se alla våra produkter för Studio ovan, införskaffa dig en sminkspegel eller en duschboll ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden