Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

TRUE ORGANIC of SWEDEN

True Organic of Sweden är svenskt hudvårdsvarumärke med rena, certifierade och ekologiska ingredienser. Formuleringarna i produkterna består av äkta råvaror och dessutom är förpackningarna gjorda av så hållbart material som möjligt. Hos oss hittar du bland annat body lotions, ansiktsmasker, serum och ansiktskrämer - alla produkter är dessutom unisex.

Testa en ny produkt från True Organic of Sweden idag, varför inte den populära och storsäljande deodoranten Undercover agent? Se alla produkter från True Organic of Sweden nedan!

Läs mer

Om True Organic of Sweden

True Organic of Sweden vill skapa hudvårdsprodukter av allra högsta kvalitet med den högsta nivån av ekologiska ingredienser. De månar om att skydda vår planet och dess resurser och det är verkligen något de förmedlar med deras serie.

De månar också om dig som konsument då allt du lägger på din hud så småningom hamnar i blodomloppet. Därmed väljer de så naturliga ingredienser som möjligt i sina produkter för att de tillsammans ska arbeta effektivt och ge dig fantastiska, hälsosamma resultat.

Visst låter det härligt och rogivande att använda hudvård som du vet är bra för dig? Att de innehåller rena, certifierade och ekologiska ingredienser? Är ditt svar ja så tycker vi på Hudvårdsguiden verkligen att du ska testa True Organic of Swedens produkter. Genom att välja ekologisk hudvård investerar du inte bara i din egen hudvård utan även i miljön.

Investera i en riktigt bra deodorant

Det är viktigt att du väljer en bra deodorant för dig och din hud. Vissa deodoranter som finns på marknaden kan, tro det eller ej, vara skadliga för dig och din hud. Vissa innehåller hormonstörande eller allergiframkallande ämnen. True Organic of Sweden Undercover agent deo 50 ml är en superbra, prisvinnande, deodorant som verkligen är värd att testa. Så klart är deodoranten gjord på naturliga ingredienser och kan användas både av kvinnor och män. Spana in hela hudvårdssortimentet från True Organic of Sweden ovan och investera i din hudvård!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden