Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Tulipan Negro

Tulipan Negro är ett underbart märke med hudvårdsprodukter från Spanien. Med inspiration från medelhavet och dess växtlighet skapar Tulipan Negro produkter med fantastiska dofter och skonsamt innehåll för hela familjen. I sortimentet från Tulipan Negro finns härliga duschkrämer, deodoranter, bodylotion i olika dofter. Se hela sortimentet från Tulipan Negro nedan och hitta familjens eller dina nya favoriter redan idag!


Läs mer

Mer om Tulipan Negro

Märket kommer som sagt från Spanien och det är också därifrån produkternas dofter och innehåll härstammar från medelhavet. Märket etablerades år 1953 och under den tiden såldes produkterna främst i Spanien. Idag har företaget dock växt och finns nu i stort sett över hela världen. Vi och många kunder gillar verkligen Tulipan Negro och har därför tagit in flera av deras produkter i vårt sortiment. Tulipan Negros produkter är skonsamt utformade för att passa hela familjen men det finns även produkter som är tillverkade för att passa specifikt kvinnor respektive män.

Produkter från Tulipan Negro

Med produkter från Tulipan Negro får du en underbart ren och len hud. Med dofter inspirerade från medelhavet får du en känsla av semester varje dag. Det är dags för dig och familjen att upptäcka och njuta av Tulipan Negro.

För alla män är vår Tulipan Negro Deostick For Men ett toppenalternativ när det kommer till deodorant. Med 24 timmars skydd mot svett kan du känna dig trygg och säker hela dagen. Doften är manligt fräsch med inslag av ceder, vit muskot och citrus. 

Våra storsäljare är Tulipan Negro Deostick Original och  Tulipan Negro Shower Original. Passar både kvinnor och män.

För alla i familjen är vårt Set Tulipan Negro Shower & Deoroll Crema de Jabon ett fantastiskt set som både fungerar utmärkt för kvinnor och män, barn och gamla. Med en mild doft och skonsamt innehåll rengör den kroppen och efter kan du applicera deodoranten i tillhörande doft. Upptäck medelhavet och Tulipan Negro redan idag!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden