Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Vademecum

Laboratories Vademecum är utvecklat av tandläkare och forskare som erbjuder ett komplett tandskydd som kombinerar vetenskap med natur. Vademecum säljs huvudsakligen i Frankrike och Centraleuropa men finns också i större delar utav världen. Vademecums tandprodukter är speciellt utvecklat för att förbättra tandhälsan med naturliga ingredienser för att bibehålla friska tänder och ett friskt tandkött. Vi har flera produkter från Vademecum i vårt sortiment, se nedan!

Läs mer

Mer om Vademecum

Tandkrämen och tandvårdsprodukterna från Vademecum lanserades i Västeuropa redan år 1950. Idag finns Vademecum i större delar av världen och är ett välkänt varumärke för de flesta. Vademecum har utvecklats för att skonsamt uppehålla konsumentens orala hälsa i munnen med hjälp av naturliga ingredienser. Vademecum-forskare använder den senaste vetenskapliga kunskapen i kombination med det bästa av naturen för att skapa ett optimalt tandvårdssystem. Välkända, natur-aktiva ämnen som timjan, salvia, mynta och kamomill i kombination med medicinskt viktiga mineraler som kalcium, magnesium och fluor är väsentliga för Vademecums tandkrämer. Vademecums produktsortiment erbjuder skydd och vård för alla behov, som friskhet, effektiv vård för känsliga tänder och mild tandblekning.

Produkter från Vademecum

En produkt som de allra flesta känner igen och säkert använt någon gång är Vademecum Classic Koncentrerat Munvatten 75 ml. Produkten är en munskölj i koncentrerad form som blandas ut med vatten och sedan används som ett komplement till tandborstning. Vademecums munskölj motverkar dålig andedräkt och ger en frisk känsla i munnen och en fräsch andedräkt. Vademecum Eco Natural Whitening 75 ml är en naturligt ekologisk tandkräm som skonsamt rengör tänder och tandkött men också hjälper till att bibehålla vita tänder.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden