• Hudvårdsprodukter, makeup & accessoarer
Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr i Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Vittorio

Det är inte bara kvinnor som använder necessärer, även män behöver ju förvara sina toalettartiklar någonstans, speciellt om de ska ut och resa. Vittorio erbjuder necessärer för män, i härliga designer. Se alla våra necessärer från Vittorio för män nedan.

Läs mer

Vittorios herrnecessärer

Necessärerna är perfekta att ge bort i present, om man inte är behov av en ny necessär själv. Många drar ut på att köpa en ny necessär, även fast den man har är alldeles för smutsig och smutsen inte går bort i tvätten. Man behöver förvara sina toalettartiklar på ett fräscht ställe, inte i en plats full med smuts och bakterier. Eller hur? Införskaffa dig en ny necessär från Vittorio idag, eller ge bort i present till någon du håller kär!

Vill man ha en traditionell, stilren necessär i svart så kan vi rekommendera Necessär herr svart tyg Vittorio. Den har 4 små fack på insidan, och ett fack med dragkedja på framsidan. Allt för att det ska bli så enkelt för dig att förvara dina produkter.

Är man lite mer vågad, och vill ha en lite roligare design på sin necessär än den traditionella svarta så kan vi rekommendera Necessär blommig Vittorio. Det är en riktigt härlig necessär som får en på bra humör bara av att se den! Det är en snygg blommig necessär med ett fack med dragkedja på insidan.

Hur ska jag rengöra min necessär?

Med tiden byggs fläckar och bakterier upp i din necessär, det är helt säkert. Därför är det viktigt att komma ihåg att rengöra sin necessär. Hur man ska rengöra den beror på vilket material den är tillverkad av. Men i de flesta fall är det säkrast att tvätta sin necessär för hand. Om din necessär är gjord i ett material som tillåter maskintvätt, så kan du lägga den i en tvättpåse och tvätta. För att skydda dragkedjan så bör du använda det mest skonsamma tvättprogrammet. Lufttorka sedan väskan för att undvika den höga värmen som en torktumlare har.

Om din necessär är gjord av plast så är det bäst att du torkar ur den. Sedan kan du följa upp med ett desinfektionsmedel för att se till att den blir helt ren. Se till att necessären är helt torr innan du lägger i dina produkter igen, annars kommer det bara mer bakterier!

Se våra härliga necessärer från Vittorio ovan!