Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

WHAMISA

Whamisa är ett hudvårdsmärke inom K-Beauty som har tagit världen med storm med sina produkter inom organisk K-Beauty. De är faktiskt en av de få som är certifierade som organiska. Whamisa kombinerar naturliga och organiska ingredienser för att skapa innovativ hudvård. Deras botaniska extrakt är patentskyddade och extrakten finns i varje formula. Produkterna är både vackra men doftar även gott och ger en upplevelse utöver det vanliga.

Läs mer

Om Whamisa’s produkter

Alla Whamisas produkter är miljövänliga, både förpackningen och innehållet. Produkterna är självklart inte testade på djur. Whamisa har spenderat mer än 10 år bara genom att forska och ta fram den bästa researchen. Detta har lett till att Whamisa därmed är pionjärer inom jäsningsteknik för hudvård, naturligt bevarande och botaniska formuleringar.

Börja rengör ansiktet efter den Koreanska läran!

Whamisa har flera olika typer av produkter och rengöringar i sitt sortiment. Alla rengöringar går dessutom att applicera på den Koreanska lärans vis.

Testa exempelvis den Koreanska rengöringsrutinen ”double cleanse” där man rengör huden med minst två olika produkter för ökad lyster. Då börjar man med en Cleansing Oil för att få bort molekyler som kan irritera huden, exempelvis överflödigt talg eller föroreningar. Ett väldigt bra alternativ för att utföra just en “double cleanse” är WHAMISA Organic Flowers Cleansing Oil 150 ml. Använd den som ett första steg i din “double cleanse” och därefter en vattenbaserad rengöring.

När du använt den första rengöringen går du sen in på cleanser nummer två som du använder för att ta bort polära molekyler från ansiktet såsom svett och och andra mindre partiklar som täpper till dina porer. Ett bra exempel på rengöring nummer två är WHAMISA Organic Flowers Cleansing Water 285 ml som är en vattenbaserad rengöring vilket också följer rekommendationerna för hur en “double cleanse” bör genomföras.

Inom K-beauty är det även väldigt populärt att använda sheetmasks, det vill säga ansiktsmasker som är gjorda som gelé-ark som oftast kommer i engångsförpackningar. En sheetmask är fantastisk att använda på rengjord hud som ett litet extra steg i din hudvårdsrutin.

Whamisa har så klart också sheetmasks, toners, ansiktskrämer och mycket mera i sitt sortiment. Du hittar allt som du kan tänkas behöva för att upprätthålla din K-Beauty rutin här på Hudvårdsguiden, med produkter från Whamisa!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden