Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

WHAMISA

WHAMISA är ett populärt varumärke inom K-Beauty som har tagit världen med storm med sina naturliga hudvårdsprodukter inom organisk K-Beauty. WHAMISA är ett av de få certifierat naturliga K-beautymärkena. Whamisa kombinerar naturliga och organiska ingredienser för att skapa innovativ hudvård. Deras botaniska extrakt är patentskyddade och extrakten finns i varje formula. Produkterna är både välgörande och doftar gott sant ger en upplevelse utöver det vanliga. Se alla våra produkter från WHAMISA nedan!

Läs mer

Om WHAMISA hudvårdsprodukter

Alla WHAMISA produkter är dermatologiskt testade och även förpackningarna är miljövänliga. WHAMISA har lagt mer än 10 år bara genom att forska och ta fram den bästa researchen. Detta har lett till att Whamisa därmed är pionjärer inom jäsningsteknik för hudvård, naturligt bevarande och botaniska formuleringar.

Rengör ansiktet efter den Koreanska 10-stegs hudvårdsrutinen!

WHAMISA har flera olika typer av produkter och rengöringar i sitt sortiment. Alla rengöringar går dessutom att applicera på den Koreanska lärans vis. Testa exempelvis den Koreanska rengöringsrutinen”double cleanse” där man rengör huden med minst två olika produkter för ökad lyster. Då börjar man med en Cleansing Oil, för att få bort molekyler som kan irritera huden, exempelvis överflödigt talg eller föroreningar. Ett väldigt bra alternativ för att utföra just en “double cleanse” är WHAMISA Organic Flowers Cleansing Oil. Använd den som ett första steg i din “double cleanse” och därefter en vattenbaserad rengöring. När du använt den första rengöringen går du sen in på cleanser nummer två som du använder för att ta bort polära molekyler från ansiktet så som svett och och andra mindre partiklar som täpper till dina porer. Ett bra exempel på rengöring nummer två är WHAMISA Organic Flowers Cleansing Water som är en vattenbaserad rengöring vilket också följer rekommendationerna för hur en “double cleanse” bör genomföras. Det är steg 1 och 2 i hudvårdsrutinen.

Inom K Beauty är det även väldigt populärt att använda sheet mask som tex ansiktsmasker som är gjorda som gelark som oftast kommer i engångsförpackningar. En sheet mask är fantastisk att använda på rengjord hud som ett litet extra steg i din hudvårdsrutin. Prova till exempel sheetmasken WHAMISA Organic Seeds Hydrogel Mask som både slätar ut rynkor samt gör huden fast och mjuk.

WHAMISA har så klart även toners, ansiktskrämer och mycket mera, allt för att du ska hitta just dina nya favoriter. Du hittar allt som du kan tänkas behöva för att upprätthålla din K-Beauty rutin här på Hudvårdsguiden.se under WHAMISA. Vår bästsäljare av ansiktsvatten är WHAMISA Organic Flowers Toner Deep Rich.

Happy shopping!