Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Zmile Cosmetics

Zmile Cosmetics är ett nytt kosmetiskt varumärke som erbjuder tilltalande makeupväskor som passar fint både till dig själv eller att ge bort som gåva till någon du håller kär. I makeupväskorna finner du förtrollande ögonskuggor, förföriska läppglans och nagellack i härliga färger med de mest magiska ingredienserna. Spana in våra makeupväskor från aktuella Zmile Cosmetics här nedanför!

Läs mer

Börja varje dag med ett leende med Zmile Cosmetics

Varumärkets namn Zmile Cosmetics kommer från engelskans “Smile” som du säkert vet betyder “le” på svenska. Zmile Cosmetics tycker att varje dag ska börja med det vackraste leendet och därmed var det enkelt att sätta ett namn på det nya varumärket. Såklart ger också produkterna dig ett magiskt leende, du blir helt klart glad av deras produkter.

Alla Zmile Cosmetics produkter sticker ut ur mängden på grund av sin iögonfallande, högkvalitativa design. Tanken är att boxarna kan användas även efter att produkterna inuti har förbrukats, kanske som en fin inredningsdetalj i hemmet just eftersom de har en så fin design.

Såklart passar det även fint att ge bort som present.

Makeup kit med olika produkter i samma box

Makeup kit innehållandes det mesta är perfekt för att få en lyckad och varierad sminkning. Zmile Cosmetics makeup kit innehåller alltid produkter som följer de senaste trenderna såsom ögonskuggor, läppstift, läppglans, mascara och nagellack. Såklart matchar de olika produkterna i kiten varandra för att få det bästa resultatet.

Det som är så bra med sminkset är att man får många olika produkter i en och samma box. Det är också toppen att ha med sig när man är på resande fot. Många av kiten har smidiga handtag så att du enkelt kan bära med sig kiten, vart du än ska. Kika exempelvis in Zmile Cosmetics Makeup Box Acrylic som är en skönhetsbox innehållandes allt du kan tänka dig, och dessutom med smidiga handtag.

Varmt välkommen att beställa Makeup kit från Zmile Cosmetics. Vi ser fram emot din beställning!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden